Tillbehör

Vårt övriga sortiment består av isskrapor, pallar, brickstativ och displayställ. Dessa har en lägre minimumkvantitet än övriga artiklar. Samtliga produkter tillverkas i våra egna fabriker i Småland och är avsedda för inomhusbruk.

Isskraporna tillverkas av flera lager av björkfanérark som pressas samman under högt tryck och värme. Den riktiga björkfanéren skiner igenom

Pallen är stapelbar med en sits av formpressat trä och samma blanka yta som brickorna. Metallbenen går att få kromade eller med en matt, svart yta. Levereras färdigmonterad.

Brickstativet är hopfällbart med kromad eller matt, svart finish och finns i två storlekar. Ett mindre stativ som passar till en 49cm-bricka och är 42,5cm högt samt ett större som passar en 65cm-bricka och är 47,5cm högt. Dessa kan med fördel kombineras till ett set. Kräver ingen montering.

Displaystället är gjort av FSC®-certifierad HDF (High Density Fibreboard). Det har tre fack och rymmer totalt 12 brickor. Passar både stora och små brickor. Stället levereras i två-pack och monteras enkelt utan verktyg eller skruvar.

URSÄKTA VI BYGGER OM!

Vi bygger om vår tillbehörs avdelning och kommer inom snar framtid att publicera sidan.

Produktställ 3-fack

Exponera dina produkter i ett stilfullt och miljövänligt ställ som är tillverkat av MDF, inga verktyg behövs för montering och det levereras i ett platt paket. Stället har 3-fack med plats upp till 5 brickor per fack. Kontakta oss för mer information.

Art. nr: 122B
L:27 x B:24,5 x H:20
Produkten är FSC® – certifierad

Förpackningar

Vi erbjuder exklusiva förpackningar av hög kvalité, Välj mellan standard eller designa din egen efter önskemål. Förpackningarna är FSC® – certifierade. Kontakta oss för mer ingående information och valmöjligheter.

Villkor

Priser
Betalningsvillkor
Prov
Orderkvantiteter
Leverans
Mönsterskydd

Priser anges i SEK. Moms och frakt tillkommer.

30 dagar netto. Fakturan utfärdas i regel dagen efter att godset lämnat vårt lager.

Om inget annat har överenskommits så skickas fakturan via e-post.

Vid order ingår ett fysiskt prov på den beställda produkten som skickas för godkännande innan produktionen startar. För prov som ska skickas utomlands tillkommer frakt. Vid utebliven order debiteras en kostnad motsvarande material- och arbetskostnad för provet.

En timmes originalarbete ingår. Detta innefattar även bildbehandling i form av färgjustering av den färdiga produkten. Uppge PMS-koder från Pantone Coated-skalan eller skicka in en fysisk färgreferens i form av t.ex. en utskrift eller tygbit. Observera att materialens begränsningar gör att exakt färgåtergivning ej är möjlig. För originalarbete utöver detta så debiteras 500kr/timmen.

Minimum antal är angett under respektive storlek/produkt i prislistan. Detta gäller per motiv och storlek.

För att kompensera för eventuell kassation under tillverkningen så produceras alltid ett större antal än den beställda kvantiteten. Vi förbehåller oss därför rätten att över- eller underleverera med max 10% på ordrar upp t.o.m. 300 stycken respektive max 5% på ordrar över 300 stycken på samma motiv och storlek. Levererat antal är det som debiteras.

Fritt vårt lager, frakten debiteras av oss till kund. Vi använder DHL som fraktbolag inom Sverige om inget annat är överenskommet. Ledtiden är normalt ca 3-4 veckor efter godkänt korrektur/fysiskt prov. Skulle godset mot förmodan vara skadat när det anländer be chauffören notera det på fraktsedeln samt anmäl transportskadan till DHLs kundtjänst 0771-345 345 eller på DHL:s hemsida. Bifoga foto på det skadade paketet och spara emballaget.

Åry Trays frånsäger sig allt ansvar vid eventuella överträdelser gällande mönsterskydd. Det är beställarens ansvar att se till så att man har rättighet att använda det material som skickas till Åry Trays. Beställaren står för alla eventuella kostnader som uppstår för Åry Trays i samband med en eventuell tvist.