Bordstabletter & glasunderlägg

Bordstabletter och glasunderlägg av eukalyptusträ med egen design.

Tillverkas av en träfiberskiva innehållande FSC®-certifierat eukalyptusträ. Allt material kommer från underleverantörer i Europa och tillverkningen sker i Sverige. Välj mellan kork eller en grå sammetsaktig filtyta på undersidan och matt eller blank lack på ovansidan. Vi kan erbjuda presentförpackningar till båda produkterna. Bordstabletterna packas parvis och glasunderläggen packas i 6-pack.

Så här tar du fram en produkt med egen design

Observera att minimumantalen på dessa artiklar är högre då tillverkningsprocessen skiljer sig från vår övriga produktion. Kontakta oss för offert. Artwork skickas till oss enligt våra specifikationer och mått. (Stora filer kan skickas med t.ex. WeTransfer.com)
Eventuell färgreferens uppges med en PMS-kod från Pantones färgkarta ”Solid Coated”. Tryckfilerna skickas vidare för tryck och lackning hos en extern partner. P.g.a. produktionstekniken så kan exakt färgåtergivning gentemot referensen ej garanteras. När trycket är lackat så skickas ett ark till dig för godkännande. Vill du av någon anledning annullera ordern i detta skede så debiteras du för tryckkostnaden. Normal ledtid från det att vi har mottagit filerna är 4-6 veckor. Om inget annat överenskommits så levereras ordern med DHL.

Storlekar & specifikationer

Filformat: TIFF, PSD, PDF eller JPG
Upplösning: 300 dpi i skala 1:1
Färgrymd: Adobe RGB1998

Filformat: EPS, Ai, eller PDF
Färgrymd: Adobe RGB1998

Har du ett motiv som ska täcka hela brickans yta behöver det finnas ett extra utfall på 1,5cm runtom hela bilden. Detta för att bilden ska gå hela vägen ut till kanten på brickan. På skärbrädor och glasunderlägg räcker det med 1 cm. Kontakta oss för att få mallar om du vill testa olika placeringar och utsnitt av ditt motiv. Tryckoriginalet skickas sedan till oss utan mall med det utfall som krävs. Om motivet ska färgjusteras uppger du PMS-koder från Pantone Coated-skalan eller skickar in en fysisk färgreferens som visar vilket slutresultat du vill uppnå. Det kan vara exempelvis en poster eller tygbit. Exakt färgåtergivning är ej möjlig p.g.a. av skillnader i material mellan färgreferensen och brickans ytskikt. Metallicfärger går ej att tillämpa på våra produkter. Vi har en tillåten förskjutning på ca +/- 5 mm av motivet då alla material läggs samman för hand samt kan skifta position under pressmomentet.

Produktens baksida

Baksidan på produkten går att få i grå filt eller med kork. Tryck är däremot inte möjligt på baksidan.

Villkor

Priser
Betalningsvillkor
Prov
Orderkvantiteter
Leverans
Mönsterskydd

Priser anges i SEK. Moms och frakt tillkommer.

30 dagar netto. Fakturan utfärdas i regel dagen efter att godset lämnat vårt lager.

Om inget annat har överenskommits så skickas fakturan via e-post.

Vid order ingår ett fysiskt prov på den beställda produkten som skickas för godkännande innan produktionen startar. För prov som ska skickas utomlands tillkommer frakt. Vid utebliven order debiteras en kostnad motsvarande material- och arbetskostnad för provet.

En timmes originalarbete ingår. Detta innefattar även bildbehandling i form av färgjustering av den färdiga produkten. Uppge PMS-koder från Pantone Coated-skalan eller skicka in en fysisk färgreferens i form av t.ex. en utskrift eller tygbit. Observera att materialens begränsningar gör att exakt färgåtergivning ej är möjlig. För originalarbete utöver detta så debiteras 500kr/timmen.

Minimum antal är angett under respektive storlek/produkt i prislistan. Detta gäller per motiv och storlek.

För att kompensera för eventuell kassation under tillverkningen så produceras alltid ett större antal än den beställda kvantiteten. Vi förbehåller oss därför rätten att över- eller underleverera med max 10% på ordrar upp t.o.m. 300 stycken respektive max 5% på ordrar över 300 stycken på samma motiv och storlek. Levererat antal är det som debiteras.

Fritt vårt lager, frakten debiteras av oss till kund. Vi använder DHL som fraktbolag inom Sverige om inget annat är överenskommet. Ledtiden är normalt ca 3-4 veckor efter godkänt korrektur/fysiskt prov. Skulle godset mot förmodan vara skadat när det anländer be chauffören notera det på fraktsedeln samt anmäl transportskadan till DHLs kundtjänst 0771-345 345 eller på DHL:s hemsida. Bifoga foto på det skadade paketet och spara emballaget.

Åry Trays frånsäger sig allt ansvar vid eventuella överträdelser gällande mönsterskydd. Det är beställarens ansvar att se till så att man har rättighet att använda det material som skickas till Åry Trays. Beställaren står för alla eventuella kostnader som uppstår för Åry Trays i samband med en eventuell tvist.

Tillbehör

Produktställ 3-fack

Exponera dina produkter i ett stilfullt och miljövänligt ställ som är tillverkat av MDF, inga verktyg behövs för montering och det levereras i ett platt paket. Stället har 3-fack med plats upp till 5 brickor per fack. Kontakta oss för mer information.

Art. nr: 122B
L:27 x B:24,5 x H:20
Produkten är FSC® – certifierad

Förpackningar

Vi erbjuder exklusiva förpackningar av hög kvalité, Välj mellan standard eller designa din egen efter önskemål. Förpackningarna är FSC® – certifierade. Kontakta oss för mer ingående information och valmöjligheter.